HILAL GRILLROOM & SHOARMA

HILAL GRILLROOM & SHOARMA lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1098 beoordelingen
28 nov 2020 om 23:02 Beste shoarma in amsterdam Goede service Goede kwaliteit van eten Hiervoor rijd ik vanuit brabant op en neer
28 nov 2020 om 21:15 Eten zoals altijd (al 2 jaar!!!) héérlijk. Dit keer alleen een bezorger die al toeterde bij aankomst, op de deurbel van mijn buurman drukte (ondanks bestelling informatie), en vervolgens bleef toeteren. Daardoor klachten van buren gekregen ivm lawaai!
28 nov 2020 om 14:39 Dit was mijn aller slechtste ervaring met Döner bestellen via thuisbezorgd. Een durum wrap, volgens het restaurant de specialiteit, was werkelijk waar te triest. Het vlees was droog, er was nauwelijks sla aanwezig, komkommer, tomaat etc was helemaal niet.
27 nov 2020 om 13:40 Eten was heerlijk en de koerier heel aardig!
26 nov 2020 om 20:26 Ik vond het heerlijk
26 nov 2020 om 15:27 Slechtste kapsalon die ik ooit gegeten heb. Als ik eerlijk ben denk ik dat de kapsalon al een dag oud was. Zo smaakte deze ieder geval wel. Patat helemaal vergaan en korrelig, shoarma droog en de sla bruin. Hier niet bestellen is een understatement
23 nov 2020 om 8:38 Delicious doner and shaorma, big portions! Will definitely order from here again.
23 nov 2020 om 0:10 Top!
22 nov 2020 om 19:33 Lekkere shoarma schotel, inclusief turks brood, 3 sauzen, salade, patat en rijst. Prijs goed, kwaliteit goed, Goed alternatief voor mijn vaste shoarma resataurant die niet bezorgd/gesloten is ivm covid
22 nov 2020 om 1:22 Heerlijk genieten van de juiste kapsalon was dat !!!!
22 nov 2020 om 0:51 Snel en goed! Love it
21 nov 2020 om 22:49 Goede snelle bezorging. Goede kwaliteit v h eten! Was ook nog goed warm